Джо Байдън най-много се страхува от... Рупърт Мърдок

Президентът е нарекъл магната "най-опасния човек на света"
4 апр 2022 18:34, Нели Христова
33
Джо Байдън най-много се страхува от... Рупърт Мърдок
Снимка: БГНЕС

Президентът на САЩ Джо Байдън се страхува от медийния магнат Рупърт Мърдок повече от всеки друг. Това се твърди в книга на двама американски журналисти, която ще бъде публикувана през май.

Книгата, озаглавена "Това няма да мине: Тръмп, Байдън и битката за бъдещето на Америка" (This Will Not Pass: Trump, Biden, and the Battle for America's Future), е написана от репортерите на "Ню Йорк Таймс" Джонатан Мартин и Алекс Бърнс.

Според авторите Байдън е нарекъл 91-годишния Мърдок "най-опасния човек на света" в разговор с неназован съветник в средата на 2021 г., съобщава CNN, запознала се с текста.

Байдън също така определя Fox News Channel, управляван от сина на медийния магнат Лаклан, като "една от най-разрушителните сили в САЩ".

CNN не изключва възможността забележките на Байдън да предизвикат широк обществен отзвук, тъй като президентът никога досега не е говорил публично за Fox News и нейния основател.

Fox News е на практика единствената национална медия в САЩ, която подкрепяше Доналд Тръмп по време и на двете президентски кампании.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
написана от репортерите на "Ню Йорк Таймс",.,.,.,., аха достатъчно до тук. Значи тая книга няма да става и за тоалетна хартия.
23
2
 
9
 
! Отговори
Геврека преди 2 години
Абе вие да не сте собственост на CNN? Много ги цитирате, но те са жълта преса...
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимнопрост преди 2 години
Вашата мама
21
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами Мърдок и Тръмп са единствените милиардери, които не са свързани с BlackRock, Vanguard или UBS. Всичките другите кеф ти Мъск, кеф ти Гейтс, кеф ти Безос, кеф ти който щеш са финансирани от тия 3 мегакорпорации които искат да господстват над целия сват и председателстват световния икономически форум. Мърдок е върл капиталист и не иска монополи иска да има свободни пазари и конкуренция. Така де освен ако не успее той да е монополиста! Тръмп е същия!
20
0
 
14
 
! Отговори
Ха!!!!! преди 2 години
Рейтинга и гледаемостта на Фокс, бие всички марксически ТВ-медии взети заедно, които непрекъснато потъват! А това е показателно колко е любовта към Байдън и новия световен ред. Няма как репортерите на "Ню Йорк Таймс" които се пекат на същия огън да не се впуснат в битката за оцеляване. Освен това не само Фокс набира все повече и повече привържаници, но и Нюзмакс и Уан американ нюз .........и дори Джо Роган бие СиЕнЕн по гледаемост. Страх ги тресе яко матксистите!
19
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Около разследването на сина на Байдър - Хънтър, успяха да покрият с димна завеса информацията във всички медии с изключение на ФОКС-нюз. Естествено е Байдън да не харесва тая медия. Във войната срещу Тръмп (а си беше война) се случи същото - не успяха да затворят устата на ФоксНюз, а имаха огромно желание да го направят.
18
0
 
6
 
! Отговори
Алко Балко преди 2 години
Аз пък си мислех ,че е простатата.Олекна ми.
17
1
 
31
 
! Отговори
маимун преди 2 години
Най-нелепия президент на Щатите .
16
0
 
10
 
! Отговори
Е как да не се преди 2 години
се страхува от батко си Рупи,който не показва "правилната" демократична гледна точка по Фокса... Как може да не зачита демонократичните ценности?!?
15
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Байдън със сина си като вземат 31 милиона от Китай, искат да не се знае. От там идва страха, не трябва да се знае какви милиони получават, само за другите може да се говори с укор къде какви имоти и пари имат, за тях НЕ.
14
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Навремето жената на Николай Добрев се опитваше да поучава студентите, как да "мислели правилно" СТУДЕНТИТЕ ОСВИРКАХА ТАЯ ПЪБЪРКАНЯЧКА И Я ИЗГОНИХА ОТ ЗАЛАТА. ДНЕС СЕ ЗАТВАРЯТ МЕДИИ, САЙТОВЕ, МОДЕРИРА СЕ ПО БЕЗСРАМЕН И БЕЗОБРАЗЕН НАЧИН И ОТ ТОВА АКО СИ МИСЛИМ ЧЕ ПЕЧЕЛИ ДЕМОКРАЦИЯТА А ГУБЯТ ДИКТАТУРИТЕ, СЕ ЗАБЛУЖДАВАМЕ ДЪЛБОКО, ДИКТАТУРИТЕ ПЕЧЕЛЯТ ТЕРЕН В ДЕМОКРАЦИИТЕ...СКОРО ЩЕ СЕ ОКАЖЕМ В ЕДИН ПО-ТОТАЛИТАРЕН СВЯТ. ЖУРНАЛИСТИ ЗАСРАМЕТЕ СЕ И НАМАЛЕТЕ ПАДЕНИЯТА СИ. ВОЙНАТА УБИ СВОБОДАТА НА СЛОВО
13
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радой Ралин и другите като него пак щяха да са дисиденти... жалка картинка българската демокрация вместо да бъде извисявана от западните демокрации, тя е потопявана от тях, защото и в тях недемократичните тежнения водят до затъване. Прави чест на съфорумците в Дневник, десни хора, че възстанаха срещу цензурата, и хоп спряха им коментарите засега за ден... ИСТИНАТА БЕЗ СПОР НЕ МОЖЕ ДА СЕ УСТАНОВЯВА, БЕЗ ДИСКУСИЯ, МРАКОБЕСНИЦИ НЕ СТЕ ДОСТОЙНИ ЗА ЖУРНАЛИСТИ И ПОЛИТИЦИ. СУПЕР ***.
12
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
О, да, най-опасният, но за целият свят, а за демократите и най-вече за самият Байдън. Това е защото Fox News вадят на показ простотиите на демократите. Откакто Байдън е станал президент, непрекъснато вадят на показ сделките на семейството му с Китай и Украйна. Пък и широко коментират гафовете му - всеки път, когато си отвори устата прави гаф. Синът му Хънтър присъства всеки ден в новините с лаптопа си, пушенето на крек, проститутките и безбожни суми, плащани му незнайно защо от странни места.
11
1
 
15
 
! Отговори
двоен мутростандарт преди 2 години
Абе все по-малко разлики между демакрацията и комунизма откривам. Дайте дайте да няма нито една медия па изказва опозиционно мнение и забранете със закон Републиканската партия.То който се занимава с цензура, винаги е прав, хахаха фалшивите новини трябва да се забранят.Добре че цензурата се въведе след като падна Бойко... ама за какво се борех срещу Бойко, та тогава имаше повече свобода в медиите и повече плурализъм... ЯВНО СВЕТА ВЪРВИ КЪМ ВСЕОБЩА ДИКТАТУРА...
10
0
 
10
 
! Отговори
ДО : 5 преди 2 години
Наистина ли мислиш, че от както Байдън е президент е работил здраво против Русия?Тоя едвам си спомня имената на внуците си, камо ли нещо сам да върши! Абсолютно всичко му казват какво да говори неговите съветници, разбира се от еврейски произход !Това е САЩ нас ран, упи кан и укопиран от едни параззити евреи
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо ли се страхува. Сигорно имат нещо за него и синчето. И трепери той по принцип си трепери но сега допълнително.
8
0
 
3
 
! Отговори
Хънтърчо преди 2 години
Ще го оправи
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак, че не го е страх от Батман.
6
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Намрази ги щото говорят обективно за конфликта. Включително и Найджъл Фараж критикува остро политиката на дъртофелникъ
5
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От както е в политиката, този толкова е работил срещу Русия, че ще се задави от злоба. Съсипа, цяла Украйна, за собствените си цели.